Poze cu castile nu am dar am gasit ceva asemanator pe google. Nu sunt colectionar si nici cunoscator, ceia ce v-am spus sunt remarcile administratorului de la muzeul "MARASTI" din judetul Vrancea.
Cat despre casca de nazist, sunt sigur ca doar nazisti aveau inscriptionate pe casti "ss"
Iar despre vulturul vechi sau nou, nu stiu sigur daca am dreptate dar un lucru stiu sigur sunt diferiti, plus ca in ww1 germania era imperiu si vulturul are "coroana imperiala" sper ca aceste poze sa vorbeasca de la sine.
primul steag este cel din ww2 iar cel din a doua poza este din ww1, drapelul imperiului german, in care este prezenta si crucea lipsita de zvastica
iar asta este modelul de casca din ww1 de care vorbeam, un Administrator de muzeu mi-a spus ca este o casca de gala asa ca ... daca am fost mintit v-am mintit si eu la randul meu.
Casca este intr-o stare deplorabila mancata de rugina dar se observa vulturul si jumatate din curelusa este deosebita asi putea adauga.
Cand voi mai ajunge de sarbatori (pasti) acasa voi face poze si le voi posta.
In final, eu am postat pe acest forum pentru a cere sfaturi in legatura cu reconditionarea unei casti, nu ca sa fiu minutios controlat sau contrazis, in fond topicul se intituleaza "reconditionare casti", daca vroiam sa fiu criticat postam in alta parte.
Sper ca nu am deranjat pe nimeni si imi cer scuze de unele contradictii dar ... acestea sunt parerile mele personale sau informatii adunate de la diferite persoane, repet nu sunt colectionar si nici cunoscator.