A doua editie a concursului de tir cu arme de colecţie A.N.C.A 2013

Partajează
concurs2013

A mai trecut un an şi pe lîngă alte activităţi ale asociaţiei a venit şi vremea concursului anual cu arme de colecţie. Chiar dacă în primvară am organizat şi prima ediţie a trofeului ANCA, concurs deschis tuturor iubitorilor de tir, acest concurs este mai apropiat de activitatea noastră dacă privim prin prisma armelor folosite. Din nou batrînele “doamne“ au fost scoase din dulapurile metalice unde se odihnesc şi au fost puse la treabă. Chiar dacă nu sunt membrii ai asociaţiei noastre , la concurs au fost primiţi si membrii altor asociaţii de colecţionari, deoarce considerăm ca pasiunea este cea care ne uneşte şi nu o siglă sau alta.
Ca de obicei Dl. Vili Stancu, preşedintele A.N.D.A a fost alături de noi sponsorizînd premiul locului 2. Dar nu pentru acest motiv am hotărît ca în acest an, premiul pentru activitate sa fie decernat prietenului nostru statornic. Trofeul pentru activitate l-a cîştigat pentru lupta neobosită pe care o duce pentru îmbunătăţirea procesului legislativ în domeniul armelor.
Pentru ca am vorbit de sponsorizări, premiul locului 1 a fost asigurat de firma “ House of Guns intl.” reprezentată de Dl. Roland Vlăduţ, iar premiul locului 3 de către firma “ Grandpower”.

Vorbind despre cîştigatori, podiumul a fost următorul :
Locul 1 – Vatamanu Răzvan – Bucureşti – Colt 1911
Locul 2 – Manoliu Marian – Bucureşti – Walther PP 1934
Locul 3 – Vili Stancu – Oradea – Colt SAA model 1873

De fapt cîştigatori am fost cu toţii. A fost o zi frumoasă petrecută împreuna cu prietenii. Îţi mai poţi dori ceva în plus ?

Partajează