Pagina de start a forumului A.N.C.A.A.N.C.A
InregistrareCautareFAQMembriGrupuriAutentificare
Raspunde la subiect Pagina 1 din 1
Legea armelor in Europa
Autor Mesaj
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj Legea armelor in Europa 
Un text interesant . Legea armelor in Republica Moldova

http://lex.justice.md/md/345127/

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj MOLDOVA ESTE MODEL ! + GHID DE COLONIZAT REPUBLICI BANANIERE 
Serios daca moldovenii nu sunt un model DEMN DE URMAT pentru Romania !! Si chiar pentru Europa socialista si aberanta asa cum a devenit ea in acest moment !!

Domnilor moldoveni, eu cred ca ar trebui sa va mai ganditi in privinta Unirii cu Romania. Chiar va doriti atat de mult RAUL ?! Voua si copiilor vostri ?!

Probabil se va folosi acelasi model aplicat in Romania cu ajutorul clicii super-corupte de la Bucuresti: se curata initial economiile populatiei cu o inflatie aberanta si nejustificata, pentru ca sa nu incerce pe urma sa cumpere chiar ei ceva important, pe urma o punem de o "privatizare" in masa MEBO, BEBO, etc., pe urma vin "expertii" occidentali si va spun ca trebuie sa privatizati TOT ce aveti pentru ca asa e in "democratie" si pe urma vin tot felul de banditi vestici gen Soros, si marile concerne occidentale carora fabricile voastre le faceau concurenta neloiala si care va vor cumpara tot ce aveti ca si industrie pe 2 lei. Fabrici pe care in 2-3-5-10 ani le scot falimentare si le rad cu buldozerul !!

Trec ei si la cumpararea tuturor companiilor de stat gen apa, energie, telefonie, etc, pentru ca "nu trebuie sa existe monopol si mai ales de stat". Asa ca o sa le vindeti lor MONOPOLURILE RESPECTIVE, care functioneaza perfect la privat !! Si brusc se "uita" ca sunt monopoluri !!

Apoi (sau merg in paralel cu astea pentru ca sa mai scurteze timpul?!) va cumpara pamanturile, pentru ca trebuie sa fie drepturi egale pentru totii cetatenii europei !? (e o minciuna din start, pentru ca vesticii au bani multi iar voi odata ce incep sa creasca preturile terenului, nu o sa mai puteti cumpara nici o palma de pamant, deci se porneste din start de pe pozitii inegale).
DAR or sa va explice FEL DE FEL DE EXPERTI ca trebuie sa va sacrificati voi pentru ca in viitor o sa fie bine.

Si o sa ajungeti in 20-30 de ani sa constatati ca nu se mai produce ABSOLUT NIMIC in tara voastra, pentru ca totul se aduce de la companii din alte tari, ai caror muncitori si cetateni castiga niste salarii foarte frumoase iar voi ati devenit eminamente o PIATA DE DESFACERE !! Tot acum va dati seama ca si daca ati vrea, nu mai aveti unde sa mai produceti ceva, pentru ca nu mai exista fostele fabrici !!

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj  
http://www.nasul.tv/dezvaluiri-fratia-chestorilor-rupta-pe-genunchi-de-dna-lotul-popa-gata-incolonat-pentru-sectia-a-ii-a-penala-a-curtii-de-apel-bucuresti/

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:
Raspunde la subiect Pagina 1 din 1
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum