Pagina de start a forumului A.N.C.A.A.N.C.A
InregistrareCautareFAQMembriGrupuriAutentificare
Raspunde la subiect Pagina 1 din 1
Regulamentul forumului
Autor Mesaj
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj Regulamentul forumului 
1. Acest forum este proprietatea Asociației A.N.C.A și reflectă întru totul punctul de vedere al membrilor acesteia.
2.Scopul acestui forum este de a ușura schimbul de informații privind colectionarea de arme si istoria lor.
3. Mesajele, linkurile sau imaginile (inclusiv numele utilizatorilor și imaginile de identificare ale acesora - avatars) care glorifică militarismul, promovează ura împotriva altor națiuni sau popoare, intoleranța religioasă, revizionismul istoric, xenofobia, terorismul, ideologiile extremiste sau negarea Holocaustului, nu vor fi tolerate. Membrii forumului acceptă să nu publice materiale cu caracter insultător, obscen, vulgar, calomnios, dușmănos, amenințător, rasist, cu carater sexual, sau orice alt material care ar putea încălca legile în vigoare. Astfel de mesaje vor fi șterse de administratorul forumului iar accesul în continuare al autorilor la forum va fi imediat și definitiv interzis.
4. Membrii forumului trebuie să evite orice discuții cu caracter politic sau religios, deoarece aceste subiecte nu fac obiectul acestui forum.
5. Utilizatorii forumului trebuie să ia act de faptul ca toate mesajele publicate exprimă doar opiniile autorilor și nici de cum pe cele ale administratorilor, moderatorilor, administratorilor de rețea sau ale altor membri ai forumului, motiv pentru care aceștia din urmă nu pot fi făcuți răspunzători. Nu este admisă decât postarea de mesaje în nume propriu. Toate mesajele trebuie să reflecte punctul de vedere al celui care semneză mesajul respectiv.
6. Toate mesajele trebuie să reflecte punctul de vedere al celui care semneză mesajul respectiv.
7.Membrii forumului nu vor solicita sau promova pe forum nici un fel de activitate comercială. Mesajele care sunt depistate de catre moderatori ca promovând interese comerciale vor fi șterse.
8. Membrii forumului vor trebui să indice sursa de informare atunci când fac declarații asupra unor subiecte cu caracter sensibil cum ar fi Holocaustul, crimele de război, relațiile interetnice, care pot crea situații conflictuale.
9. Mesajele nesolicitate repetate, cu caracter publicitar sau de orice alt fel (spam) vor fi șterse imediat iar autorul lor va fi sancționat prin suspendarea temporară sau definitivă a accesului la forum.
10. Mesajele în afara subiectului tratat vor fi, de la caz la caz, șterse sau mutate într-o altă secțiune. Membrii forumului trebuie să accepte decizia administratorului și să înceteze discuția în afara subiectului.
11. Nu este admis decât un singur cont de înregistrare pentru fiecare membru. Cei care vor crea mai multe conturi vor fi sancționați cu suspendarea. Conturile clonate vor fi imediat șterse, împreună cu toate mesajele aferente.
12. Orice plângere referitoare la insulte primite prin intermediul mesajelor personale va trebui imediat adusa la cunoștința administratorului. Membrii forumului sunt rugați să nu răspundă în același mod pentru că și ei ar avea de suportat consecințele.
13. Disputele și problemele personale apărute între membrii forumului trebuie soluționate în particular, cu rugămintea de a nu se apela la insulte sau amenințări, care ar putea duce la sancționarea membrilor culpabili.
14. Membrii forumului trebuie să respecte drepturile de autor (copyright) ale materialelor pe care le publică. Atunci când sunt utilizate extrase sau imagini din articole și/sau cărți publicate, membrii trebuie să adauge următoarele informații: titlul lucrării, autorii, numele publicației, numărul și data apariției (pentru periodice) sau editura și anul apariției (pentru cărți).
Când se publică imagini de pe Internet, trebuie să menționeze adresa (URL) site-ului care le găzduiește. Pentru fotografiile preluate din colecții private sau publice membrii trebuie să aibă acceptul acestora și trebuie să indice proveniența lor.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:
Raspunde la subiect Pagina 1 din 1
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum