Întilnire A.N.C.A 2020

Partajează

Pe 17 octombrie 2020 membrii asociației s-au adunat în poligonul de la Joița pentru înîilnirea și concursul anual. Anul acesta am schimbat în premieră formatul întîlnirii așa că nu am rămas la tradiționalul concurs cu arme de colecție.

Echipați cu uniforme de epocă asortate la armamentul ”din dotare” un numar destul de mare de membrii ANCA au facut deliciul întîlnirii.

Au fost aduse în premieră o mitralieră Maxim și o pușcă mitralieră Degtiarev care au fost prezentate împreuna cu alte arme emblematice din cel de-al doilea război mondial. Interesul membrilor a fost major și au dorit cât mai multe amanunte despre exponate. Nici uniformele nu au fost trecute cu vederea, acestea ilustrînd epoci apuse.

Astfel uniforme românesti din primul și cel de al doilea război mondial au stat alaturi de uniforme rusești de marina și infanterie din aceleași vremuri. O apariție inedită a fost și colegul Raul Iliescu costumat în șerif din Wild West care de altfel a fost și cîștigatorul concursului de tir.

O altă premieră a fost filmarea evenimentului de o echipă de știri de la Kanal D adusă de colegul nostru Cristian Sabbagh. Reportajul a fost difuzat în zilele următoare și a suscitat un real interes. Astfel vizibilitatea și activitatea asociației a crescut exponențial.

Intîlnirea din acest an a strîns cel mai mare numar de participanți de pînă acum. Au venit din toate colțurile țării, și cum vremea a fost frumoasă s-au bucurat de o zi excepțională.

Nu închei înainte de a aduce mulțumirile noastre membrilor care au reușit sa ajungă la eveniment și nu în ultimul rînd celor care au participat cu uniforme și arme de epocă.

Partajează