TROFEUL ASOCIAŢIEI NAŢIONALE A COLECŢIONARILOR DE ARME 2013

Partajează

concursConsecventă principiilor sale Asociaţia Naţională a Colecţionarilor de Arme, deschide “sezonul” 2013 cu o activitate în premiera. Este vorba de “Trofeul Asociaţiei Naţionale a Colecţionarilor de Arme” care de fapte este un concurs open pentru toţi iubitorii tirului, indiferent dacă sunt colecţionari, sportivi sau deţinători de arme de pază şi apărare. Este un pas înainte fata de manifestarea de anul trecut care a fost deschisă numai colecţionarilor. În plus ca acest concurs sa fie şi mai atractiv ( daca era nevoie de asta) , a fost dotat şi cu premii.
Participarea a fost de excepţie, oamenii venind din toate colţurile ţării Oradea, Constanţa, Craiova, Buzău etc. Oricum vremea frumoasă a oferit răgaz concurenţilor să mai iasa şi afară din poligon şi să socializeze.
Chiar dacă de la data anunţării concursului au fost schimbate unele reguli nu este vina organizatorului ci doar a unor funcţionari din cadrul poliţiei care din exces de zel ( vreau sa cred) au tot pus frînă acestei activităţi. Oricum formatul competiţiei a fost unul prietenesc şi toată acţiunea a s-a desfăşurat într-un poligon autorizat iar cuvintul de ordine a fost siguranţa înainte de toate.
Concurenţii pe lîngă faptul că au avut ocazia să îşi pună în practică tot ce ştiau mai bine despre tir, au putut sa petreacă o zi impreuna cu oameni care împartăşesc aceleaşi pasiuni şi să lege noi prietenii.
La sfirşitul concursului, şi după o probă de baraj între primii 6 clasaţi s-au desemnat şi cîştigatorii.
Locul 1- Dl. Guţiu Sebastian .
Locul 2- Dl. Petrila Dan
Locul 3. Dl. Stancu Vili.
Astfel trofeul A.N.C.A din acest an a intrat în posesia Domnului Sebastian Guţiu, trofeul fiind un revolver Colt Navy model 1851 cal. 44 cu pulbere neagră. Este de menţionat gestul elegant al Dl. Guţiu care a pus la “bătaie“ premiul pentru următorul concurs pe care A.N.C.A îl va organiza la începutul lunii noiembrie.
Tot cu aceasta ocazie dorim să îi mulţumim statornicului nostru prieten, Vili Stancu , preşedintele A.N.D.A care s-a implicat cu tot sufletul în organizarea acestei manifestări, sponsorizînd premiul locului 3 , precum şi inedita tombolă de la sfirşitul concursului. Cu eleganţă şi în spiritul concursului a cedat premiul pentru locul 3, Domnului Iofciulescu Gabriel ocupantul locului 4.
Nu în ultimul rînd , vreau sa menţionez profesionalismul, şi solicitudinea echipei de instructori UTI care a făcut ca întreg evenimentul să se desfăşoare în condiţii de maximă siguranţă.

23.03.2013

Partajează